Adria Matrix Supreme 670 SL

Adria Matrix Supreme 670 SL -matkailuauto

Tilava, poikkeuksellisen hyvin varusteltu uusi matkailuauto myös talvikäyttöön. Talvikäyttöä varten Alden keskuslämmitys pitää tilat tasaisen lämpimänä. Vesisäiliön on lämpimällä puolella ja harmaavesisäiliö on eristetty sekä lämmitetty joten niitä voidaan käyttää normaalisti talvella.

Automattivaihteinen ja rekisteröity neljälle (B-kortti). Myös viides paikka löytyy autosta. 

Peruutuskamera ja GooglePlay/Airplay helpottaa peruuttamista ja perille löytämistä. Ilmajousitus varmistaa matkanteon mukavuuden. Asuintilassa sähkötoiminen jäähdytys ja ohjaamossa automaatti-ilmastointi. Takana erillissängyt jotka U:n mallisesti + keskelle kolmannelle levitys. 

Etuosassa on katosta sähköisesti alaslaskettava parisänky. Isoon jääkaappiin sopii ruuat isommallekin henkilömäärälle. Jääkaapissa on erillinen pakastelokero. Ikkunoissa ja ovissa on pimennys- sekä hyönteisverkot. 

Autossa on sähköllä- ja kaasulla toimiva Alden keskuslämmitys lattialämmityksellä ja ohjaamossa myös lämpömatto. Tilavassa takatallissa kuljetat kalusteet ja pyörät. Autossa myös vakauttavat takatukijalat. 

Kaksi kaasupulloa automaattivaihdolla ja rikkosuojalla joten voit käyttää ajaessa (toinen kaasupulloista oltava palauttaessa täynnä).

Katso vapaat viikot varauskalenterista

Viikko on toisinaan niukka ja kaksi liikaa, joten kysy myös 10 päivän varausta. Pidempi varaus onnistuu yleensä parhaiten varauksien ennen ja jälkeen.

Tutustu matkailuautoon